Om LG Jensen

Historie

LG Jensen blev stiftet i 1991 og har siden oparbejdet solide og brede kompetencer inden for anlægs- og gartnerivirksomhed til offentlige og private virksomheder.

I årenes løb har vi gjort en dyd ud af at investere i moderne maskiner og kontinuerlig uddannelse af vores medarbejdere, så vi altid har kunnet imødekomme vores kunders behov.

LG Jensen har siden starten været en familiedrevet virksomhed, hvilket giver en rød tråd i alt, hvad vi foretager os. Således har fokus altid været på at skabe en virksomhed med en sund økonomi, der skal gennemgå en kontrolleret vækst.

LG Jensen i dag

GravemaskineNøgleordene for vores arbejde har altid været ansvar, professionalisme og effektivitet. Med disse værdier in mente stræber vi konstant efter at levere services, der matcher vores kunders behov på en måde, hvor både kvalitet, sikkerhed og miljøhensyn er i højsædet.

På baggrund af vores stabile organisation og evige ønske om at levere entreprenørarbejde af højeste kvalitet har vi i dag skabt en topmoderne virksomhed, der besidder kvalitetsmaskinel, dygtige medarbejdere og kompetente underleverandører, som lever op til den høje standard, vi kræver af vores arbejde.

Vores årelange, gode samarbejde med eksempelvis Dong Energy og Energinet.dk vidner om vores høje sikkerheds- og miljømæssige standarder, ligesom vi har fået tildelt den grønne smiley fra Arbejdstilsynet.

Hvorfor vælge LG Jensen?

I en dagligdag, der er præget af travlhed og fokus på den daglige drift, er det en fordel at kunne uddelegere opgaver til eksterne ressourcer, der kan levere et professionelt stykke arbejde, der tillader din virksomhed at holde fokus på egne processer.

Dine udendørsarealer sender et vigtigt signal, om din virksomheds professionalisme. Med hjælp fra LG Jensen skal du ikke længere bekymre dig om, hvorvidt dine bygninger og omkringliggende arealer lever op til det image, du gerne vil skabe for din virksomhed.

Du kan kontakte os for et uforpligtende tilbud via formularen på denne side eller ved at klikke på knappen herunder.

FÅ ET GODT TILBUD NU